Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Nůžkové plošiny a jejich výhody

Nůžkové plošiny zaručeně pomohou se zvýšením produktivity vaší práce, jelikož si díky nim budete moci zvolit přesně takovou výšku a pozici, jakou potřebujete. Nebudete se tak muset natahovat nebo skrčovat. Všude pohodlně dosáhnete.

Nůžková plošina je zařízení, které se používá k pracím ve výškách, například pro opravy, údržbu nebo stavbu budov. Jedná se o mobilní zařízení, které se skládá z vysokého stožáru s plošinou na vrcholu a páry kloubově spojených ramen, které se nazývají nůžky, a které umožňují vysunutí plošiny do výšky a přitom zachování stabilit.

Nůžkové plošiny jsou často používány ve stavebnictví, ale mohou být také užitečné pro údržbu a opravy v různých průmyslových odvětvích, jako jsou elektrárny, továrny a sklady. Jsou k dispozici různé velikosti a typy nůžkových plošin, v závislosti na potřebách uživatele.

Produktivita i bezpečnost na pracovišti

Díky preciznímu nastavení předejdete na pracovišti zraněním. Dle různých průzkumů tvoří velké procento pracovních úrazů úrazy zad. Ty bývají velmi často způsobeny zdviháním těžkých břemen nad hlavu. V tomto nůžková plošina také pomůže. Proč se dřít, když můžete využít techniku.

Vybírat také můžete z elektricky nebo dieslově poháněných plošin. Ty elektrické oceníte při práci uvnitř, naopak dieslové jsou určeny do exteriéru a nejsou závislé na přítomnosti elektrické sítě. Nůžkové plošiny se velmi snadno ovládají a práce tak bude mnohem lehčí a méně únavná. Výsledkem tak je vyšší produktivita práce a urychlení celého procesu.

Nespornou výhodou je také skladování plošiny. Pokud se rozhodnete nůžkovou plošinu koupit, nikoli jen pronajmout, vejde se složená do klasické garáže.

KONTAKTNÍ FORMULÁŘ




* Tyto položky jsou povinné