Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

 Náhrada lešení teleskopickými plošinami

Jsou případy, kdy se nehodí stavět klasické stavební lešení, aby bylo možné dostat se k vysokým, špatně přístupným místům. Příkladem mohou být stavby v terénu nevyhovujícím pro lešení, jako jsou renovace hradů nebo kostelů, stavba nebo rekonstrukce rozhleden a případně i úpravy vysokých stromů v jejich blízkosti. Není-li možné lešení vystavět, nabízí se praktičtější možnost využití pracovních plošin.

 

Jakou plošinou nahradit lešení?

Pro práci v obtížně přístupném terénu jsou nejvhodnější dieselové teleskopické plošiny. Tento typ plošin má většinou malý podvozek umožňující dobře manévrovat v terénu. Podvozek bývá vybaven pohonem 4x4, výkyvnými terénními nápravami a mohutnými terénními pneumatikami. Možnost teleskopického vysouvání ramene umožňuje velmi detailní nastavení potřebné výšky a perfektní manévrovatelnost koše v rozsahu celých 360 stupňů. Většina z nich je vybavena i otočným košem. Jsou výhodné i při pracích, které vyžadují větší stranový dosah.

Teleskopické plošiny dokáží pojíždět i ve své maximální pracovní výšce a jsou vybaveny signalizací maximálního náklonu. Výkonný dieselový motor umožňuje stroji pojíždět a polohovat rameno i v těch nejnáročnějších terénních podmínkách.

 

Teleskopické plošiny v naší nabídce

Nabízíme k prodeji mohutné teleskopické plošiny a manipulátory legendární značky Manitou. Značka teleskopických manipulátorů Manitou patří již několik desítek let ke špičce v terénní manipulaci, k terénním vysokozdvižným vozíkům postupně přidala i nejširší řadu teleskopických manipulátorů MANISCOPIC, pracovní samojízdné plošiny MANIACCESS, závěsné vysokozdvižné vozíky s teleskopickým ramenem MANITRANSIT a další výrobky.

 

Teleskopické plošiny využijete nejen ve stavebnictví, ale také při manipulaci s paletami, v zemědělství i v jiných oborech. Jsou použitelné nejen jako plošiny, ale také jako bagry, buldozery, zvedače apod. Naše teleskopické manipulátory jsou k dispozici k zapůjčení nebo ke koupi dle Vašich finančních možností.

KONTAKTNÍ FORMULÁŘ




* Tyto položky jsou povinné